Digitaal groeien

Bereik je doelpubliek en trek nieuwe klanten aan.
Web & Meer maakt werk van je website zodat jij je kan concentreren op hetgeen waar jij het beste in bent. 

Digitaal groeien in 3 stappen.

Stap1: De start

Ontmoet uw volgende klanten

Als ondernemer heeft u de beste creatieve ideeën en weet je als geen ander zich te lanceren in uw vakdomein. En bij Web & Meer geloven we dat we alle creativiteit een plaats op het web moeten geven. Zodat jij de tijd hebt om u te focussen in het runnen van u zaak.

Onze eerste stap in digitaal groeien

Het bouwen van uw website.

 WAAROM EEN WEBSITE LATEN MAKEN?

  • Door middel van een website kan je je klantenbestand vergroten.
  • Een website biedt naast potentiële klanten ook voordelen voor je bestaande klanten. Je biedt je potentiële en huidige klanten een overzicht van je dienstverleningen en/of producten die je aanbiedt. Hier kan je weer doorverwijzen naar andere pagina’s met informatie over gerelateerde onderwerpen.
  • Het is makkelijk om afbeeldingen en filmpjes te communiceren naar je klanten.
  • Een website zorgt ervoor dat potentiële klanten dag en nacht op een interactieve manier geïnformeerd worden. Ook al is het ’s avonds en zijn alle collega’s afwezig.
  • Een website zorgt ervoor dat de producten en/of diensten die je namens jouw onderneming aanbiedt, in ‘the picture’ raken.
  • De statistieken van een website zijn meetbaar. Ze vertellen o.a. hoeveel mensen je website hebben bezocht en het aantal bezoekers dat voor conversie heeft gezorgd.

 

Stap 2 

Teksten optimaliseren

R

Zoekwoorden onderzoek

Bij Web & Meer geloven we sterk in SEO. En dit begint bij een onderzoek welke woorden er in google het meest gezocht worden in uw werkdomein. Om deze te weten kunnen aan de hand daar van teksten laten aanpassen.

R

Teksten schrijven

Door het zoekwoorden onderzoek weten we op welke zoekwoorden we kunnen inzetten. Naar gelang van het budget nemen we 1 of meerdere pagina’s onderhanden.  In een goede tekst kruipt heel wat werk in. Daarvoor gaat de copywriter van start met het inlezen van het onderwerp en creëert ze zo een passende tekst die niet alleen vlot leest, informatief is maar ook goed bevonden wordt door google.

R

Teksten optimaliseren

Na het schrijven van een tekst plaatsen we deze online. Met tools zoals google analatics 4 kunnen we deze opvolgen en bijsturen waar nodig.

Stap 3
Blijven groeien

Goed gedaan! Uw website genereert nu bezoekers.

Uw website genereert nu bezoekers, maar hierna is het verhaal nog niet gedaan. Hoe vorm je nu deze anonieme bezoekers om tot klanten, en wat met bestaande klanten? Kan je deze geen nieuwe diensten of producten aanbieden?

Bij stap 3 gaan we eigenlijk werken op maandbasis en stellen we elk jaar een plan op. Zetten we online campagnes op, investeren we in nieuwe foto’s of een bedrijfsvideo, lanceren we nieuwe producten, noem maar op. Elke maand investeren in uw digitale groei zal er er voor zorgen dat je steeds nieuwe klanten krijgt en dat huidige klanten nog meer fan van jouw werk worden.

Pay-Per-Click advertenties

Nieuwe klanten generen via advertenties kan ook intressant zijn. Zijn flexibel en doelgericht. 

Content Markting

Op tijd en stond creeëren van kwalitieve content is de beste stategie. Zodat uw toekomste klant u leert kennen en vertrouwd. En dit doen via nuttige info en leuk bedrijfsnieuws.

Bedrijfs
fotografie

Uw site, social media voorzien van professionele foto’s geeft een enorme meerwaarde. Foto’s van nieuwe producten, nieuw gamma, leuk afgewerkte diensten geeft een bepaald zicht en vertrouwen voor jouw klanten.

Sociale media marketing

We moeten jullie de kracht van sociale media waarschijnlijk niet uitleggen. Door correct in te zetten op de juiste kanalen laat je uw bestaande en nieuwe klanten fan worden van jouw ondernemen en kan je ook zo een intresse omzetten in een aankoop.

Wat kost dit nu allemaal?

Bij Web & Meer kan je terecht met elk budget. 
Start je nu met het bouwen van een site of neem je direct het volledige pakket. Weet dat we steeds meegroeien met uw onderneming.

Ook mee opweg
Naar uw digitale groei!

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag met plezier!

Bekijk onze privacy policy