Webdesign

Prent Fotografie 1024 683 Ibe

Prent Fotografie

Leuke reactie van Femke. Een toffe fotografe die op zoek was naar een website als basis voor haar startende zaak. Kijk gerust eens naar haar prachtige foto’s, en aarzel niet om eens contact op te nemen als je op zoek bent naar een fotograaf met pit! Zeker de moeite waard. Haar website vind je hier.

Voor het ontwerpen van mijn website ging ik aankloppen bij “web en meer”, een jong dynamisch gedreven duo. Er werd tijd genomen om te luisteren naar mijn wensen en ideeën.  Met een mix van creativiteit en professionaliteit gingen ze aan de slag. Ik kreeg regelmatig een terugkoppeling van het proces, we namen alles door en met de feedback gingen ze verder aan de slag.

De frisse look van de website werd al door meerdere klanten van mij opgemerkt,  ik ben uiterst tevreden met het resultaat!
Ook interesse in een op maat gemaakte website. Kijk dan gerust eens naar onze website pagina waar je meer info vind.
KFC Evergem-Center – Webdesign 1024 768 Ibe

KFC Evergem-Center – Webdesign

Wij ontwerpen niet enkel websites voor kmo’s maar ook voor vzw’s, sportclubs, verenigingen, … zo realiseerden wij de website van KFC Evergem center en zijn we volop bezig met het ontwerpen van de website van vbs de Bijenkorf in sleidinge zodat deze klaar is voor het begin van het nieuwe schooljaar.

 

Voor KFC Evergem center maakten we ook een link met hun online beheersplatform en hielpen we bij de aanpassingen van de website die nodig zijn voor de Foot Pass.

De Puydt luchtverwarming – Webdesign 1024 768 Ibe

De Puydt luchtverwarming – Webdesign

Samen met Koen en Bart van De Puydt Luchtverwarming zochten wij naar een oplossing voor het jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud van de luchtverwarmingketels bij hun klanten. Hiervoor bedachten we een mailinglist waarbij hun klanten een automatische e-mail toegezonden krijgen als hun ketel bijna aan een onderhoud toe is. Eenmaal dit onderhoud uitgevoerd is, komen ze automatisch terug in deze mailinglist. De Puydt Luchtverwarming houdt van een efficiënte, kwalitatieve service, iets waar web en meer ook voor staat!

Troast coffee – webdesign 1024 768 Ibe

Troast coffee – webdesign

Welkom Troast coffee. Wij gaven de vorige website een volledige makeover, zorgden voor een overzichtelijke webshop en integreerden een reservatiesysteem voor de koffiebar. Neem gerust een kijkje op https://troast.be, bestel jullie favoriete koffie en/of reserveer een tafel en geniet er van een lunch of een brunch op zondag.